LA BASE PIZZA AMERSFOORT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 541 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Base Pizza Amersfoort. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2024 om 20:11 ik kan niet langer dan 90 minuten invullen, maar het duurde twee uur voordat de pizza kwam. Als deze warm was geweest, zou hij overheerlijk hebben gesmaakt. Maar nu had ik voor meer dan 20 euro alles bij elkaar een koude pizza.
20 mei 2024 om 8:47 Bezorger belt aan, reageert niet op de vraag wie er aanbelt. Bezorger was ongeinteresseerd, voerde tijdens de bezorging een telefoongesprek. De pizza werd verticaal in de rugzak vervoerd waardoor de pizza niet meer was wat deze zou moeten zijn.
15 mei 2024 om 21:32 De bezorger is een sympathieke jongen . Maar hij transporteert de pizza verticaal in zijn rugzak ……! Weg pizza van €22,50
9 mei 2024 om 21:24 De pizza was heerlijk. Helaas waren bij de bezorging de toppings naar 1 kant toe geschoven
29 apr 2024 om 10:30 De pizza was heel smakeloos, de korst was taai en de kaas niet gesmolten. Prijs kwaliteit verhouding is erg uit balans.
28 apr 2024 om 21:29 Matige pizza voor de prijs die je betaald. De korst veel te dik en de bodem zeer kaal belegd. Voor mij de laatste keer hier.
1 apr 2024 om 9:28 We have been their customers since they opened their shop in amersfoort but we must admit they have become too expensive and their value for money has decreased overtime.
26 mrt 2024 om 21:21 Laat qua bezorging , Smaak was na opwarming wel te doen . Te duur voor wat je krijgt !
15 mrt 2024 om 20:23 Erg slappe en niet goed doorbakken bodem
15 mrt 2024 om 20:20 Beste pizza die ik in tijden heb gegeten, maar helaas wel 2,25 uur moeten wachten. Had me even laten weten dat het niet zou gaan lukken, dat was wel netjes geweest.
15 mrt 2024 om 17:47 It was delicious and I loved how authentic it looked.
9 mrt 2024 om 20:54 Deze pizzeria is voortreffelijk!