LA BASE PIZZA AMERSFOORT

LA BASE PIZZA AMERSFOORT Lekkere gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 346 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Base Pizza Amersfoort. Meer weten? Ontdek meer

5 aug 2022 om 20:18 Nooit meer.. heb nig nooit in mijn leven zo,n slechte pizza gekregen. T deeg was rauw en een laag vet erop niet te geloven. Heb er een filmpje van gemaakt en naar het restaurant gestuurd
5 aug 2022 om 19:48 Pizzadeeg was nog erg zacht, leek te kort gebakken. Toppings waren verder wel lekker, maar voor deze prijs had ik meer verwacht van deze pizzas
29 jul 2022 om 21:30 Bezorgtijd zou 30 min moeten zijn, maar duurde 60 min. Bij aankomst was de pizza koud. Helaas. Zeer slechte ervaring met het bestellen bij La Base. Onlangs bij het restaurant zelf gegeten en daar was alles top geregeld. Enorm verschil tussen beide.
29 jul 2022 om 9:22 Always the best pizzas
22 jul 2022 om 21:01 Heerlijke pizza’s wel duurder dan de gemiddelde maar het waard
15 jul 2022 om 22:12 Optisch gezien niet om aan te gluren ,bezorgen heeft het niet bepaald horizontaal vervoerd zeg maar . Smaak oké en een paar euro’s goedkoper zou redelijker zijn voor wat je krijgt .
10 jul 2022 om 8:54 Hele lekkere pizza! Ik weet dat met afhalen dat ze altijd nog warm zijn als ik thuis kom. Helaas door thuisbezorgd door elkaar geschud en niet zo warm meer, wel kaartje voor opwarmen. Pizza is heerlijk, koerier wat lomp en traag..
9 jul 2022 om 13:48 De kwaliteit holt achteruit. De voor laatste keer kregen we de pizza's ondersteboven afgeleverd na meer dan een uur en een kwartier nu kregen we de pizza's nu koud en taai. Dit doen we niet meer.
29 jun 2022 om 19:52 1 verkeerde pizza ontvangen
26 jun 2022 om 22:45 Pizza was great as always, Thuisbezorgd too late as always - Delivery never came - i had to go pick it up myself.
22 jun 2022 om 20:37 Bezorgtijd is af en toe wat lang (dit keer niet), maar dit ligt aan de thuisbezorgd service, niet la base. Beste pizza in Amersfoort, dus zelfs met soms wat langer wachten zeker de moeite waard.
21 jun 2022 om 23:12 Kwam iets later dan gewend maar dat was de moeite van het wachten waard . Het was (als vaste klant) de beste pizza tot toe van jullie !