LA BASE PIZZA AMERSFOORT

LA BASE PIZZA AMERSFOORT Lekkere gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 359 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Base Pizza Amersfoort. Meer weten? Ontdek meer

16 sep 2022 om 21:32 Bestelling kwam erg laat, ondanks we ruim van te voren hadden besteld met een vastgestelde tijd. Pizza was zuinig bedekt en erg zout.
16 sep 2022 om 20:59 Heerlijke authentieke pizza! En snelle bezorging. Top dus.
4 sep 2022 om 23:55 Met bezorgkosten van €4,99 (!) verwacht je ook een hele goede pizza. Pizza is top, maar ongeveer €40 betalen voor 2 pizza’s en 1 dessert is wat aan de hoge kant.. bezorgkosten moeten echt lager. Gemiste kans..
2 sep 2022 om 10:35 Prijs iets aan de hoge kant maar wel erg lekker :)
25 aug 2022 om 21:44 Sompige bodem! Ingrediënten blijven niet op pizza liggen. Pizza met ansjovis was wel heel erg zout. Jammer, had beter verwacht.
23 aug 2022 om 8:41 Koude pizza, bodem die zo zompig is geworden dat het meer op soep leek. Dat icm veelste veel pesto was het pizza avondje niet een succes. Bezorger had ook zo veel pizza’s bij zich dat het mij onmogelijk leek om die per fiets overal warm te bezorgen.
18 aug 2022 om 13:09 Smaken zijn puur en goed! Alleen door bezorgen tikkie afgekoeld en deeg beetje taai. Denk dat je er beter op locatie kan eten.
17 aug 2022 om 20:19 Zoals altijd smaakvol , opties leek het dit keer (door een te dunne bodem) meer op een soort soep in een pizza doos . Hoop de volgende keer beter want de concurrentie op lekkere pizza’s worden groter .
12 aug 2022 om 22:14 Dol op de pizza's. Op locatie is het lekkerste, maar als je dichtbij genoeg woont, ook voor thuis een aanrader!
11 aug 2022 om 15:16 Great. As always.
9 aug 2022 om 20:37 Eerste keer besteld op aanraden van een kennis.. Mijn eerste indruk is niet lovend! Bodem verbrand, top leek nog niet helemaal gaar.. en voor die prijs hadden we toch meer verwacht. Tiramisu was ook teleurgesteld voor die prijs!
9 aug 2022 om 20:32 Waardeloos slappe koude pizza